Calypson kesäleiri 2020

Sukellusseura Calypson kesäleiri Jussarön saarella, Tammisaari

Calypson kesäleiri järjestetään Jussarössä 6.-12.7.2020. Tarvitsemme teiltä alustavan ilmoittautumisen 30.4.2020 mennessä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), jotta voimme vahvistaa majoitustilat ja venepaikat. Leirivastaavana toimii Matti Kuosmanen. Ilmoittautumiset vain yllä mainitun sähköpostiosoitteen kautta.

Yöpyminen

Hinnat leirille osallistujille:

• Oma vene, venepaikka 28€/vrk (sis. sähkön) -> varattu alustavasti 7 venepaikkaa. Vierasvenesatamasta voi lukea enemmän tästä linkistä.

• Oma teltta, 5€/vrk

• Majoitus talossa, 33€/hlö/vrk (sis. aamiainen), 22€/hlö/vrk (ilman aamiaista)

• Varattu alustavasti 4kpl kahden hengen huoneita ja 3kpl yhden hengen huoneita eli yhteensä 11 petipaikkaa

• Huoneisiin on kuitenkin mahdollista majoittaa arviolta yhteensä 19 henkeä

• Kenellekään ei siis voida vahvistaa omaa yhden hengen huonetta vaan jokaiseen huoneeseen on mahdollista majoittaa muita + kokoushuone, johon mahtuu n. 6 henkilöä

Majoittumisesta on hyvä huomioida seuraavat asiat:

• Omat petivaatteet mukaan

• Vanhassa toimistorakennuksessa ei ole juoksevaa vettä.

• Juomavettä saa vierasvenesatamasta.

• Huoneiden varustelutaso vastaa retkeilymajatasoa

• Puucee

• Calypsolaisille on oma saunavuoro vierasvenesatamassa.

• Saaressa on kahvila

• Retkeilymajassa on majoittujilla käytössä mikro, pienijääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin (jääkaappi tilaa on rajoitetusti, joten kylmälaukkuja kannattaa ottaa mukaan)

• Varsinaista ruuanlaitto mahdollisuutta ei ole muuta kuin kahvilan terassin kaasugrillin avulla.

• Huoneiden luovutus tulopäivänä kello 14 ja lähtöpäivänä kello 12 (tavaroita voi säilyttää kahvilan varastossa tai retkeilymaja Kontoretissa).

Sukellukset

Jussaröstä ja lähivesiltä löytyy monia mielenkiintoisia sukelluskohteita.

• Sukelluksia pyritään järjestämään kaksi päivässä.

• Sukelluspäivältä maksu on 15€/hlö/vrk / muut kuin Calypson jäsenet 25€/hlö/vrk.

• Sukellusilmat ja kuljetukset kuuluvat hintoihin.

• Dyykit kauempana oleville (yli 5 mpk) kohteille veloitetaan polttoainekulua 2€/l.

Saapuminen Jussarön saarelle

Jussaröön on seuran kustantama kuljetus 6.7 Baggön satamasta (Baggömarina) osoitteesta Baggöntie 1275, 10600 Tammisaari. Paluukyydit pyritään järjestämään päiväsukellusten yhteyteen. Muuten leiriltä paluukuljetus on Baggööseen 12.7.

• Baggöseen ajo tapahtuu Skåldön lossin kautta.Tarkempi aika kuljetukselle tiedotetaan myöhemmin.

• Ylimääräiset viennit/noudot Baggön satamasta saarelle 30€.

Ruokailu, majoittautuminen, kompuran käyttö, sauna ja saaren palvelut.

• Yleisen hintaan sisältyvän saunavuoron klo 15-18 lisäksi saanemme vielä oman saunavuoron (1h). Saunaan sopii kerralla 12 henkilöä.

• Käytettävissä kahvilan terassilla on kaasugrilli ja iso muurikkapannu. Emännältä on mahdollista ostaa makkaraa ja valmista lettutaikinaa, hilloa ja kermavaahtoa ilta-askartelua varten.

• Tärkeää! Koska Jussarössä on muitakin kuin me, saamme käyttää sukelluspullojen täyttökompressoreja klo 20:00 asti iltaisin, jonka jälkeen tulisi meteliä välttää. Tämä rajoitus on tullut saaren emännältä.

• Meidän tulee leirillä järjestää aikataulumme siten että pääsemme lähtemään sukelluksille ajoissa jotta pullojen täyttö ei veny klo 20:00 yli.

• Nitroxille saamme oman laiturin jolla voimme säilyttää ja kuivatella sukellusvarusteita. Laituri on kompressorirakennuksen vieressä.