Kesäleiri 2017 Etelä-Karjalalassa

Calypso ry järjestää kesäleirin Etelä-Karjalassa heti Juhannuksen jälkeen (26.6 - 2.7). Majoittuminen järjestyy tasokkaissa mökeissä Taipalsaaressa (www.maamiehenmajat.com).

Sukelluskohteet sijaitsevat Taipalsaari - Imatra - Lappeenranta - Ylämaa alueella. Sukelluksia tehdään 2-3 päivässä. Leirillä ilmahuolto hoidetaan seuran matkakompressorilla ja sukeltaminen tapahtuu omilla laitteilla.

Siirtyminen Kirkkonummelta Taipalsaareen tehdään omilla autoilla tai kimppakyydein. Kustannuksia syntyy kuljetusten lisäksi majoituksesta sekä pullojen täytöistä. Koko viikon leirin kustannukset sukeltajaa kohti ovat majoituksen ja ilmahuollon osalta 150 - 200 €.
Leirille voi osallistua osan viikkoa, jos koko viikko ei ole mahdollinen. Kustannukset jyvitetään öiden mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset 15.4 mennessä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040-5581 865). Etukäteismaksu seuran tilille 70 € / henkilö.

Tervetuloa kesäleirille!