Sukelluskurssit

Sukelluksen peruskurssiCalypson koulutustoiminnasta ja kursseista vastaa Ville Heldan,044-3172541 villeheldan(at)gmail.com

Peruskurssi

Peruskurssin voi suorittaa perusterve, uimataitoinen, 12 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on lääkärintodistus terveydentilastaan.

Laitesukelluskurssi

Laitesukelluskurssi

Laitesukelluskurssit järjestetään Kirkkonummen ja Upinniemen uimahalleissa keväisin ja syksyisin. Kurssisisältöön kuuluu sekä allasharjoittelua laitteilla että teoriaopinnot luentoina. Avovesiharjoitukset suoritetaan valvonnassa lähimerialueella rannasta ja veneestä.

Jatkokurssit

Jatkokurssit syventävät lajin perustietoja ja -taitoja. Jatkokurssi antaa valmiudet sukeltaa 15-40 m syvyydessä. Erikoiskursseilla perehdytään mm. jää-, hylky-, nitrox-sukellukseen.

Lukiokurssit

Kirkkonummella, Porkkalan lukiossa, on mahdollisuus suorittaa laitesukelluksen peruskurssi osana meribiologian kurssia. Tätä opintokokonaisuutta on toteutettu Kirkkonummella vuodesta 2005 ja se on ollut lukiolaisten keskuudessa suosittu. Kurssin aikana vedenalaista luontoa tutkitaan sekä teoriassa että käytännössä