Hallivuorot 2020-2021

Kirkkonummen uimahalli

Lasten ja nuorten harrastustoiminta jatkuu edelleen mutta tulethan hallille vain ehdottomasti terveenä.
Alla Kirkkonummen kunnan ohjeistus harrastustoiminnasta.

Tartuntatautilain (1227/2016) 58 §:n perusteella Kirkkonummen kunta on kunnan tartuntatautitilanteen vuoksi päättänyt, että kunnan omistamissa sisätiloissa ei voi järjestää 20-vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille ikäryhmille liikuntaharjoituksia ja - ryhmiä ja 18-vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille muuta sisäharrastustoimintaa ajalla 3.11.2020 – 17.11.2020. Keskeyttäminen koskee myös ns. perheliikuntaa, joissa aikuinen liikkuu/ harrastaa lapsen kanssa. Linkki uutiseen: https://www.kirkkonummi.fi/kirkkonummi-rajoittaa-tilojensa….

Seuralla on allasvuoro Kirkkonummen uimahallissa.
Kirkkonummen uimahalli sunnuntaisin 30.8.2020 - 9.5.2021 klo 19:30 -21:00.
Huom! käytössä vain iso allas. Käyttölupaa ei ole opetusaltaalle.

Huomaattehan myös, että Kirkkonummen uimahallin uuden ohjeen mukaisesti tarkistamme jäsenyyden ovella ja voimme päästää halliin sisälle ainoastaan jäsenet, ei mahdollista saattajaa. Tämä hidastaa jonkin verran ja siksi päästämmekin uimahallin sisälle jo klo 19:15 alkaen ja uintiaika on 19:30 - 21:00.
Hallista on poistuttava kello 21:30 mennessä. Allasvuoroa varten tarvitset uintikortin, joka tulee hankkia etukäteen uimahallin aukioloaikana.

Ovet ovat auki 19.15-19.30

Katso hinnat ja aukioloajat www.kirkkonummi.fi/uimahalli

Upinniemen uimahalli

Upinniemen uimahallin käyttöön olemme saaneet kielteisen päätöksen.

Ote tekstistä ohessa.

”Puolustusvoimien täydentyneeseen ohjeistukseen tilojen antamisesta kolmannen osapuolen käyttöön tai edelleen vuokrattavaksi sekä paikallisten urheiluseurojen yhdenmukaisen kohteluun perustuen emme voi luovuttaa tilaa käyttöönne esiteyllä tavalla. Kuntotalon uimahallin kapasiteetti varataan pääasiassa asevelvollisten koulutukseen ja vapaa-ajankäyttöön, varuskunnan alueella toimivien hallintoyksiköiden henkilöstön sekä muiden varuskuntalaisten harjoitus- ja harrastuskäyttöön.
Toivomme, että olosuhteet Kirkkonummella ja sen lähiympäristössä palvelisivat seuranne harrastustoimintaa tulevaisuudessa paremmin.”