Hallivuorot 2019-2020

Kirkkonummen uimahalli

Hallivuoro on toistaiseksi peruttu. Tämä koskee kaikkea sekä ohjattua että omatoimista uintia / sukellusta. Ilmoitamme jos toiminta mahdollisesti alkaa uudestaan vielä tämän kevään aikana. Katso tiedote

Seuralla on allasvuoro Kirkkonummen uimahallissa.
Kirkkonummen uimahalli kevätkausi sunnuntaisin 12.1.2020 alkaen klo 18:30 -21:00 (ei hiihtoloma 16.2 ja 23.2, pääsiäinen 12.4)
Huom! käytössä vain iso allas. Käyttölupaa ei ole opetusaltaalle.

Huomaattehan myös, että Kirkkonummen uimahallin uuden ohjeen mukaisesti tarkistamme jäsenyyden ovella ja voimme päästää halliin sisälle ainoastaan jäsenet, ei mahdollista saattajaa. Tämä hidastaa jonkin verran ja siksi päästämmekin uimahallin sisälle jo klo 18:30 alkaen ja uintiaika on 19:00 - 20:30.
Hallista on poistuttava kello 21:00 mennessä. Allasvuoroa varten tarvitset uintikortin, joka tulee hankkia etukäteen uimahallin aukioloaikana.

Ovet ovat auki 18.30-18.45

Katso hinnat ja aukioloajat www.kirkkonummi.fi/uimahalli

Upinniemen uimahalli

Upinniemen uimahallin käyttöön olemme saaneet kielteisen päätöksen.

Ote tekstistä ohessa.

”Puolustusvoimien täydentyneeseen ohjeistukseen tilojen antamisesta kolmannen osapuolen käyttöön tai edelleen vuokrattavaksi sekä paikallisten urheiluseurojen yhdenmukaisen kohteluun perustuen emme voi luovuttaa tilaa käyttöönne esiteyllä tavalla. Kuntotalon uimahallin kapasiteetti varataan pääasiassa asevelvollisten koulutukseen ja vapaa-ajankäyttöön, varuskunnan alueella toimivien hallintoyksiköiden henkilöstön sekä muiden varuskuntalaisten harjoitus- ja harrastuskäyttöön.
Toivomme, että olosuhteet Kirkkonummella ja sen lähiympäristössä palvelisivat seuranne harrastustoimintaa tulevaisuudessa paremmin.”